beeldmerk-nederlof

'Lees over wat Nederlof Mode is'

Welkom bij Nederlof Mode

Nederlof Mode bestaat sinds 1937 en is van een kleermakerij uitgegroeid tot gerenommeerde herenmodewinkel in Capelle a/d IJssel

Inmiddels is de derde generatie actief in het familiebedrijf. Dat Nederlof een familiebedrijf betreft zie je terug in de betrokkenheid, het vertrouwen en de aandacht voor de klant en voor elkaar. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een warm ontvangst en een eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Welke wensen je ook hebt of wat je stijl ook is; wij hebben het in huis.

curved arrow icon

Welkom bij Nederlof Mode

Nederlof Mode bestaat sinds 1937 en is van een kleermakerij uitgegroeid tot gerenommeerde herenmodewinkels in Capelle a/d IJssel en Zoetermeer. Inmiddels is de derde generatie actief in het familiebedrijf. Dat Nederlof een familiebedrijf betreft zie je terug in de betrokkenheid, het vertrouwen en de aandacht voor de klant en voor elkaar. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een warm ontvangst en een eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Welke wensen je ook hebt of wat je stijl ook is; wij hebben het in huis.
VAN WILFRED NEDERLOF ZELF

Wat is Nederlof Mode?

Kwaliteit en vernieuwing

In zowel Capelle a/d IJssel als Zoetermeer zijn jarengeleden de deuren van de winkels geopend op een ander adres, om zo nog meer ruimte te bieden aan mode voor mannen met smaak. Met de meeste merkenleveranciers werken wij al jarenlang samen omdat we weten dat ze kwaliteit en vernieuwing leveren. Zo vind je elke keer weer nieuwe collecties in de winkel en hoef je er geen dag hetzelfde uit te zien. Wij bouwen graag een persoonlijke band met je op, zodat we weten welke stijl en welke pasvorm het beste bij je past. Nog niet eerder kennis gemaakt met Nederlof Mode? Kom eens langs en ervaar het zelf, wij willen ook jou graag leren kennen.

Kwaliteit en vernieuwing

In Capelle a/d IJssel zijn jaren geleden de deuren van de winkel geopend op een ander adres, om zo nog meer ruimte te bieden aan mode voor mannen met smaak. Met de meeste merken leveranciers werken wij al jarenlang samen omdat we weten dat ze kwaliteit en vernieuwing leveren. Zo vind je elke keer weer nieuwe collecties in de winkel en hoef je er geen dag hetzelfde uit te zien. Wij bouwen graag een persoonlijke band met je op, zodat we weten welke stijl en welke pasvorm het beste bij je past. Nog niet eerder kennis gemaakt met Nederlof Mode? Kom eens langs en ervaar het zelf, wij willen ook jou graag leren kennen.

over ons

Waarom Nederlof Mode?

Asset 2

Persoonlijk

Wij willen weten wie je bent en wat echt bij je past. Je kunt bij ons rekenen op een warm ontvangst en een eerlijk en deskundig advies.
Asset 1

Tailoring

Met onze op maatgemaakte business- en trouwpakken kom je altijd goed gekleed voor de dag. Via onze tailoring service kan de aangeschafte kleding vermaakt worden.

86

Ervaring

Met al meer dan 86 jaar ervaring in herenmode ben je bij Nederlof altijd aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis voor mannen met smaak!

HISTORIE

Bekijk de historie van Nederlof Mode

2023

nederlof-zoetermeer

2023 verkoop winkel Zoetermeer

In navolging van het pensioen van Casper en Meta wordt de winkel in Zoetermeer verkocht aan een collega.

2020

Jubileum van Casper

Casper Nederlof viert jubileum, vijftig jaar actief in de zaak.

casper 50 jaar

2012

75 jaar

75-jarige bestaan

75-jarige bestaan van Nederlof Mode.

2010

Verhuizing

Verhuizing naar groter pand in Capelle a/d IJssel tevens opening afdeling bruidegomsmode.
2010 Wilfred

2005

2005 opening filiaal Zoetermeer

Nieuwe vestiging

Opening winkel in Zoetermeer.

2001

Wilfred binnen Nederlof Mode

Wilfred Nederlof actief in de onderneming.
2003 Casper, Meta, Wilfred 1

1987

1987 Uitnodiging Familie

50-jarige bestaan

50-jarige bestaan van Nederlof Mode.

1976

Overname van Nederlof Mode

Opvolging van zoon Casper Nederlof die al enkele jaren actief is in de onderneming. Samen met zijn vrouw Meta neemt hij de zaak over. Nederlof Mode stopt met de kleermakerij en focust zich op herenconfectie.
1980-Casper-en-Meta

1937

1938 belastingaanslag

Begin van Nederlof Mode

Kees Nederlof start een kleermakerij in Capelle a/d IJssel. Al snel begint hij met de verkoop van voornamelijk herenconfectie om aan de vraag van de klant te voldoen.