Wie de schoen past…

MODE   06 / 04 / 2017
Inspirerende blogs - Wie de schoen past...

Vandaag over een blog over een voorwerp dat regelmatig bij Nederlof Mode over de toonbank gaat: de schoen. De schoen van het merk Melik, welteverstaan.

Schoenen waar je je goed bij voelt

Sinds enkele jaren maken wij onze collectie compleet met dit bijzondere merk. Melik levert een perfecte schoen met een goede pasvorm, maar is met name speciaal vanwege de uitstraling. Geen standaard herenschoen waarvan er dertien in een dozijn te vinden zijn, maar eentje waarover is nagedacht. De schoen wordt dan ook verkocht in vooraanstaande modespeciaalzaken: het is een schoen die voldoet aan de wensen van de modegeïnteresseerde man. De speciale designs onderstrepen de persoonlijkheid van degene die ze draagt, zowel onder een kostuum als in een meer casual outfit. En dat voelt goed! 

Bijzondere designs

Melik is een familiebedrijf, afkomstig uit Turkije. De schoenen worden met de hand gemaakt. Ze zijn er in verschillende modellen. Naast de gespschoen, brogues en de monkstrapschoen zijn er veterschoenen in hoog en laag model. Stuk voor stuk zijn het nette schoenen met een speciale afwerking en veel kleur. Ook over de gebruikte materialen is nagedacht: Melik heeft verrassende combinaties van suède en leer of gebruikt bijvoorbeeld kwaliteitsleer dat in overlopende kleurschakeringen is afgewerkt. De leuke krokodillen- of zeeschildpadprints zijn bijzonder geschikt bij feest- of bruiloftskleding.

Bijpassende riem

Wat Melikschoenen nog extra speciaal maakt is dat bij vrijwel alle modellen een mooi bijpassende riem geleverd kan worden. Geen zoektocht meer naar dé perfecte match tussen schoenen en riem: de combinatie ligt gewoon voor je klaar!

We zien je graag verschijnen om onze mooie schoenencollectie te komen bewonderen. 

JeannetteWe zijn benieuwd over welke onderwerpen jij hier wilt lezen! Laat het ons weten via Facebook of via ons contactformulier.