banner
 • 4-6 maanden
  van tevoren
  Uitzoeken

  Wij showen je graag onze zeer complete collectie bruidegommode. Op de eerste verdieping van ons pand in Capelle aan den IJssel kun je in alle rust je trouwkostuum uitzoeken. Laat je inspireren. Van kostuum, shirt en das tot manchetknopen, schoenen en sokken.

 • 6 weken
  van tevoren
  Passen

  Nadat je je trouwkostuum hebt uitgezocht, bestellen we deze in jouw maat. Vervolgens maken we een afspraak om je trouwkostuum nauwkeurig te passen. Daarna vermaken we je trouwkostuum optimaal voor jouw figuur.

 • 3 weken
  van tevoren
  Check

  Op je trouwdag wil je dat je trouwkostuum zit als gegoten. Daarom maken we een afspraak voor een check of dit daadwerkelijk zo is. Ruim voor je bruiloft, want je wilt je geen zorgen maken. Ook niet te ver van tevoren, want je wilt niets kunnen zien van dat kilootje meer of minder.

 • 1 week
  van tevoren
  Draagklaarservice

  Voor de trouwdag wordt je kostuum geperst en je overhemd gewassen en gestreken. Zo nemen we je alle zorg voor de verzorging van je outfit uit handen en zie je er uitstekend uit voor je op weg gaat naar je bruid.

 • Op je trouwdag
  Aankleedservice

  Als je er meer dan zeker van wilt zijn dat je er goed gekleed uitziet, kun je gebruik maken van onze unieke aankleedservice. Op de ochtend van je trouwdag komt een medewerker van Nederlof Mode met de draag klaar-gemaakte kleding naar je privéadres. Met name bij het strikken van je das of henley (alternatieve das) kan deze service goed van pas komen. Deze service wordt je aangeboden voor €69,-

 • Na je trouwdag
  Vermaakservice

  Je kunt ervoor kiezen om je trouwkostuum meer dan één dag in je leven te dragen. Graag bieden we je de mogelijkheid om na je bruiloft je kostuum door ons te laten vermaken. Met andere knopen, een iets ingekort colbert en andere subtiele wijzigingen kom je met je prachtige kostuum ook na je bruiloft goed voor de dag!